Teollisuus

2 3 4 5

Petzl RopeTrip 2018 Saksassa- Lähde mukaan!

Köysityöskentelijöille tarkoitettu Petzl RopeTrip -tapahtuma on järjestetty nyt kolme kertaa. Neljäs kerta on 7.-9.6 2018 Saksassa. Aiemmin tapahtuma on järjestetty Ranskassa ja Ruotsissa sekä Yhdysvalloissa. Tapahtuman ytimessä on vauhdikas köysityökilpailu, jossa kolmehenkisen tiimin jokainen jäsen suorittaa kolme yksilötehtävää sekä kaikki yhdessä tekevät yhden ryhmätehtävän. Tapahtumassa on tarjolla myös paljon erilaisia luentoja ja workshoppeja. Lisätietoja pasi.halmisto@vandernet.com 

Suomesta kilpailuun osallistuu kaksi joukkuetta, team Vandernet sekä Pasi Nissilän luotsaama FinEst. Videoklipin Vandernetin joukkueen ryhmätehtävän osasta voit käydä katsomassa täällä

Petzl Rope Trip -kilpailu ja -konferenssi:

Kilpailu korostaa köysityöskentelyn urheilullista puolta, tehtävissä mukaillaan tosielämän tilanteita, tekniikkaa, tiimityötä ja kokonaisvaltaista järjestelmän hiffaamista.

Symposium tuo yhteen alan "duunarit", johtajat ja yrittäjät: Tarjolla asiantuntevia esityksiä ja käytännön workshoppeja, tavoite myös vaihtaa ideoita ja keskustella kaikista ala keskeisistä jutuista.

Petzl Rope Trip Saksa Duisburg:

25 km pohjoiseen Düsseldorfista, Landschaftspark Duisburg Nord.
Duisburg-Nord -puisto on 180 hehtaaria suuri puistoalue, jossa puistoa ja massiivisia teollisia rakennuksia ja rakenteita (vanha terästehdasalue), alueella mm. Euroopan suurin keinotekoinen sukelluskeskus vanhassa kaasutankissa, kiipeiluseinä on rakennettu vanhoihin mineraalisiiloihin, myös alueen valaistus on aivan omaa luokkaansa.

www.youtube.com/watch?v=47hEP4ZQeg0

www.youtube.com/watch?v=DyyvCQ3wnBI

Aikataulu sekä konferenssin-aiheet:

http://www.petzlropetrip.com/en/news/symposium-full-program

 

Nähdään Petzl RopeTrip 2018 -tapahtumassa!

RopeTrip 2016 -tapahtun video löytyy täältä.

Tervotuloillan fiilistä ennen varsinaisten kisapäivien alkua RopeTripillä.

Team Lyon Equipment paikalla ja valmiina ilmoittautumaan.

Ryhmätehtävän suoritusareena. Järjestäjät näyttävät, mitä tehtävässä pitää tehdä.

Vauhdikas kisasuoritus menossa.