Sport

Arena Buff Kask Koo Grangers Aclima Camelbak Jetboil

Tiedote: Arenalta uutuus kuntouimareille – huurtumattomat uimalasit

Arena Air-Bold Swipe -uimalasit ovat ensimmäiset kuntouimareille tarkoitetut uimalasit, joissa on huurtumaton Swipe-pinnoite. Huurtumattomuuskäsittely aktivoituu, kun lasien sisäpintaa pyyhkäistään peukalolla. Swipe Antifog -käsittely pitää lasit  huurtumattomina 10 kertaa pidempään kuin perinteiset pinnoitteet.
Swipe-teknologiaa on ollut aikaisemmin vain Arena Cobra Swipe -kilpalaseissa. Uusi kuntouimareille suunnattu Air-Bold Swipe on laajempirunkoinen useimmille kasvoille sopiva malli. Air Seal -hunajakennotiiviste mukautuu kasvoihin pehmeästi minimoiden paineen tunnetta silmien ympärillä. Lisäksi pakkauksessa on mukana kolme eri kokoista nenäsiltaa.

Saatavana jälleenmyyjiltä kautta maan.

Lisätiedot:
Elina Kärkkäinen, tuotepäällikkö
Vandernet Sport & Outdoor
elina.karkkainen@vandernet.com

Arena Air-Bold Swipe -uimalasit >

 

Arena on maailman johtava uima-asujen valmistaja. Valikoimasta löytyy uima-asut ja tarvikkeet niin kilpauimareille kuin harrastajille, triathlon- ja avovesiuimareita unohtamatta. 
Arena on kehittänyt ja kehittää jatkuvasti uusia innovaatioita uimareiden tuloksia ja tyytyväisyyttä parantamaan. Arena käyttää kierrätysmateriaaleja ja on sitoutunut valmistamaan tuotteensa mahdollisimman vähän luontoa kuormittaen. Onhan puhdas vesi lähellä sydäntä – kirjaimellisesti.