Sport

Arena Buff Kask Koo Grangers Aclima Camelbak Jetboil

Tiedote: Grangers – pidentää varusteiden käyttöikää

Kura ei pilaa ulkoiluvarusteita, kun niistä pitää huolta. Pesemällä ja kyllästämällä takit, housut ja kengät voi palauttaa niiden alkuperäisen vedenhylkivyyden ja käyttömukavuuden.
Tekstiilien kyllästevalmistaja Grangers korostaa, että ulkoiluvaatteiden ja kenkien pitkä käyttöikä on ympäristöteko siinä missä ekologisesti valmistetut aineet ja pullotkin.

Grangers kehitti ensimmäisenä maailmassa vesipohjaisen kyllästeen vuonna 1947. Siitä lähtien tuotteita ja pakkauksia on kehitetty jatkuvasti ekologisempaan suuntaan ja ympäristösertifikaatteja kertynyt kiitettävästi – Grangers oli ensimmäinen Bluesign-sertifikaatin saanut hoitotuotteiden valmistaja vuonna 2007. Tehtaalla on myös ISO 14001 -ympäristösertifikaatti. Tuotteet ovat PFC-vapaita, eikä niitä ole testattu eläimillä. Pesuaineita on kehitetty riittoisammaksi, hyvänä esimerkkinä teknisten vaatteiden pesuaine Performance Wash Concentrated, ainetta kuluu vähemmän yhteen pesukertaan ja näin jätteen määrä vähenee.

Grangersin pullot valmistetaan meriin kertyneestä muovista – OWP Ocean Waste Plastic.
OWP-pullot ovat kierrätettäviä eivätkä sisällä lainkaan ensiömuovia. 

Pidennetään varusteiden käyttöikää! Huolletaan kengät, kumpparit, teltat, reput ja tekniset kankaat. Kaikille löytyy oikea hoitoaine Grangersin ekologisesta valikoimasta.

Saatavana jälleenmyyjiltä kautta maan.

 

Isobritannialainen Grangers valmistaa kylläste-, pesu- ja hoitoaineita tekstiileille, kengille ja ulkoiluvarusteille. Grangers on alansa ainoa valmistaja, joka täyttää näin korkeat ympäristöstandardit. 

 

Lisätietoja:
Vandernet Sport & Outdoor
Antti Blåfield
antti@vandernet.com

Grangers-tuotteet >