Sport

Arena Buff Kask Koo Grangers Aclima Camelbak Jetboil

Tiedote: Sukat polkujuoksuun – Bridgedale Trail RUN Socks

Sukkaspesialisti Bridgedale kyseli kymmeniltä polkujuoksua rakastavilta testiryhmäläisiltä millainen hyvän polkujuoksusukan pitäisi olla. Kaivattiin kunnon resoria, tukea nilkkaan, hengittävyyttä, kunnolla tilaa ja pehmeyttä varpaille. Ryhmä kokeili ja kommentoi, testikilometrejä kertyi satoja.
Parin vuoden yhteistyön jälkeen Bridgedale Trail Run Socks -polkujuoksusukat ovat nyt valmiina käyttöön.

Seikkailujuoksija Jukka Viljanen testasi sukka-uutuutta

Kyselimme aktiiviselta sukankuluttajalta, Jukka Viljaselta mielipiteitä uusista polkujuoksusukista. Meriitteinä juoksuun hurahtaneelta Viljaselta löytyy Saharan halkijuoksu, Grönlannin jäätikön ylitys, tuhat kilometriä Kalaharissa... unohtamatta Suomen loputtomia metsäpolkuja vaihtelevine maastoineen.

“Kaikenlaisia sykkyröitä on tullut kengän kärjistä keräiltyä ja hiertymiä varpaista teippailtua ennen kuin jo vuosia sitten löysin Bridgedalen sukat. Bridgedaleen voin luottaa extreme-olosuhteissakin. Tämä uusi polkujuoksusukka pystyi silti vielä yllättämään pehmeällä jämäkkyydellään. Varpaiden luonnolliselle liikkeelle on enemmän tilaa. Kärkisaumaa on siirretty, ettei se pääse hankaamaan varpaita alamäessäkään. Uskallan väittää, että pitkässä juoksussa kengät kuluu, mutta nämä sukat ja varpaat kestää!” Jukka sanailee.

Bridgedale Trail Run Socks -polkujuoksusukat:
• Materiaalivaihtoehdot: Merinovilla ja Coolmax
• Naisten ja miesten mallit
• Kaksi varren pituutta: matala ja 3/4-osa
• Eri värejä

Bridgedale valmistaa sukkia kävelyyn, juoksuun, vaellukseen, työkäyttöön, talviurheilulajeihin ja päivittäiseen yleiskäyttöön.
Bridgedale yhdistää luonnonkuidut teknisiin kuituihin hyödyntäen materiaalien parhaat puolet.
Bridgedale-sukat valmistetaan vastuullisesti Pohjois-Irlannissa.

Saatavana urheilukaupoista kautta maan.

 

Lisätietoja

Vandernet Oy
Inka Mikkonen
inka@vandernet.com
www.vandernet.com/polkujuoksusukat