Sport

Arena Buff Kask Koo Grangers Aclima Camelbak Jetboil

Tiedote: Uusi pyörävalaisin Lupinelta – pieni ja näpsäkkä Nano

Lupinen uutuus SL Nano -pyörävalaisin on suunnniteltu katu- ja maantiepyöräilyyn.

Lupine on esitellyt pyörävalaisinten sarjaan uuden jäsenen, joka on pienikokoinen ja kevyt, mutta kuitenkin riittävän suorituskykyinen. SL Nanon valokeila on ylhäältä leikattu, ettei se häikäise vastaantulijaa. Valaisimesta löytyvät mallit sekä perinteiseen että sähköpyörään. Pieni ja kevyt rakenne helpottaa asennusta. Erilaisia asennusvaihtoehtoja on runsaasti. Tarvikkeena on saatavilla pidikkeet eri tankopaksuuksille. 

Akulla varustetut valaisimet sopivat kaikkiin pyörämalleihin ja eBike-versiot sopivat laajasti erilaisiin sähköpyöriin. Valittavana joko langallinen tai langaton kaukosäädin. Päivänvaloautomatiikka vähentää säätämisen tarvetta, valoa on aina oikea määrä ja akku kestää pidempään.

Alumiinikuori on iskunkestävä ja vesitiivis. Akut ovat yhteensopivia aikaisempien Lupine-valaisinten kanssa. Valaisimella sekä akulla on kahden vuoden takuu. 

SL Nano -pyöravalaisin:
- maksimivalovirta 600 lm / 900 lm 
- kevyt, sähköpyöräversion paino 52 g
- pienikokoinen 30 x 41 x 41 mm

Saksalainen Lupine valmistaa valaisimensa kestämään kovaa käyttöä niin työtehtävissä kuin vapaa-ajalla. Lupinelta löytyy valaisimet kaikkiin käyttötarkoituksiin, joissa tarvitaan paljon valoa.

Suositushinnat alkaen 149,-
Saatavana jälleenmyyjiltä kautta maan.

 

Lisätiedot:
Antti Blåfield
Vandernet Oy
antti@vandernet.com
www.vandernet.com/sport/nano