Sport

Arena Buff Kask Koo Grangers Aclima Camelbak Jetboil

CamelBak Chute on janoisen vaeltajan paras ystävä

CamelBak Chute on janoisen vaeltajan paras ystävä
 
Chute on uusi CamelBak-juomapullo nopeaan nesteytykseen. Chutessa on innovatiivinen korkki, joka on nopea avata ja sulkea ja josta saa kerralla paljon vettä. Chute on kätevä kumppani nykyajan Nuuskamuikkuselle.
Chuten korkin saa ¼-kierroksella auki, joten juominen käy vikkelästi. Korkin saa naksautettua kantolenkkiin kiinni, jolloin se ei heilu ympäriinsä juodessa. Korkki ja kansi ovat erillisellä lenkillä kiinni pullossa, joten ne eivät voi pudota kovassakaan käytössä.
Kantolenkki on suunniteltu niin, että pullosta saa sormilla mukavan otteen ja kantaminen on helppoa, myös silloin kun pullo on aivan täynnä. Pehmeä suuaukko tuntuu miellyttävältä, ja sen kallistuskulma mahdollistaa suuren huikan ilman, että vettä läikkyy. Suuren suuaukon saa helposti puhdistettua vaelluksen aikana, ja kotona pullon kaikki osat voi pestä tiskikoneessa.
Iskunkestävästä Tritanista valmistettu Chute on kestävä pullo eräretkille. Värikäs valikoima 0,75 litran Chute-pulloja sisältää muun muassa limenvihreän ja ruosteenpunaisen vaihtoehdon. Pidemmille vaelluksille sopivia litran pulloja löytyy hiilenharmaana ja ruohonvihreänä. Chute ei sisällä BPA:ta.