Teollisuus

CT TeoKask1 TeoKask2

Tietoiskut henkilösuojaimista

 

Kerromme Teams-tietoiskuissamme, kuinka valitset oikeat työsuojaimet eri työtehtäviin ja opastamme niiden käytössä.

Parinkymmenen minuutin tietoiskusta saat paljon irti, voit myös esittää kysymyksiä. 

Tietoiskut iltapäivisin klo. 14.00

 

Ilmoittaudu mukaan, niin lähetämme sinulle Teams-linkin.

 

Lisätietoa tietoiskuista!

 

BUFF Profesional -monitoimipäähineet
BUFF® Professional -päähineet ovat standardoituja henkilösuojaimia.  Valikoimaa löytyy eri käyttötarkoituksiin – suojaa auringolta, kylmältä, tuulelta, valokaarelta, liekkikosketukselta...

KASK -työkypärät
Kerron etänä perusasiat ergonomisista KASK-työkypäristä. Käyn läpi kypärien soveltuvuuden eri työtehtäviin, turvallisuusluokitukset ja suojaimien kiinnityksen. KASK on miettinyt kaiken helpoksi, joten aikaa tähän ei mene kuin parikymmentä minuuttia.

CT Climbing Tehnology, Beal ja Ikar -putoamissuojaimet
Jos Climbing Technology, Beal ja Ikar eivät sano sinulle juuri mitään, niin klikkaa mukaan Teams-tapaamiseen ja kerron suojaimien erot sekä miten ne yhdessä muodostavat täydellisen kokonaisuuden! Kun on kolme kattavaa ammattilaisbrändiä, on myös laaja valikoima tuotteita, joita ei välttämättä ole helppo erottaa toisistaan – mutta eipä hätää, kaikki selviää.

Bollé Safety -silmiensuojaimet
Kerron perusasiat Bollé Safety -silmiensuojaimista. Käyn läpi silmiensuojainten eri ominaisuuksia ja soveltuvuuksia eri työtehtäviin. Esittelen lyhyesti myös kevään hittilasit Baxter Polarized and Mercuro -mallistosta.

GVS-hengityksensuojaimet
Mitä eroa on Elipse puolinaamarilla kertakäyttöisellä suodattavalla puolinaamarilla? Mitä ovat hiukkaset, entä kaasut? Tule kuuntelemaan tietoa GVS hengityksensuojaimista to 11.6. klo 14, niin kerron lisää!

Sordin-kuulonsuojaimet
Millaisen kuulonsuojaimen minun tulisi valita? Mitä eroa on passiivisilla ja aktiivisilla kuulonsuojaimilla? Voiko kuulonsuojain olla oikeasti mukava käyttää? Tule kuuntelemaan tietoa Sordin kuulonsuojaimista to 18.6. klo 14, niin kerron lisää!