Teollisuus

CT TeoKask1 TeoKask2

KASK TYÖKYPÄRIEN MAAHANTUONTI VANDERNET OY:LLE

Kaikki 160 Kask pään- silmien-, ja kuulosuojauksen tuotekoodia mitä valmistajalla on tuotannossa on juuri avattu näkyviin. Tutustu tuotteisiin Tuotteet-osiossa.
 
Italialainen vuonna 2004 perustettu Kask on verrattain nuori yritys, ja Euroopan nopeimmin kasvanut työkypäräbrändi viime vuodet.
Tuotteet erottuvat erityisesti keveyden, käyttömukavuuden ja lisävarusteyhdisteltävyyden puolesta erittäin positiivisesti, ja ne valmistetaan Italiassa.
 
Lopetamme Petzl maahantuonnin 31.12.2019, ja kaikki Petzl tuotteet poistuvat valikoimista. Uusille tuotekorteille on merkitty korvattavat Petzl tuotteet tuotekooditasolla seuraavasti:
 
- Työkypärät: Korvaava tuotemerkki Kask
- Putoamissuojaus: Korvaavat tuotemerkit CT, Beal ja Ikar
- Otsa- ja kypärävalaisimet: Korvaava tuotemerkki Lupine
 
Ja näiden kanssa huolehdimme että aina löytyy parhaat mahdolliset yhteensopivuudet, kun eri henkilösuojaimia käytetään samanaikaisesti, oli sitten kyse GVS hengityssuojainten, Sordin kuulosuojainten, Lupine valaisimien tai Bollé Safety silmiensuojaiten käytöstä samanaikaisesti keskenään ja työkypärien kanssa, tai putoamissuojainkokonaisuuteen integroidusta pelastusvalmiudesta, tai kiinteästi asennettavista putoamissuojainjärjestelmistä. Me tarjoamme kokonaisratkaisuja, ja pyrimme siihen että aina löytyy toimiva ja suuren käyttäjätyytyväisyyden kokonaisratkaisu.
 
Tämä upea edustusuudistus toteuttaa parhaalla mahdollisella tavalla Vandernet Oy:n pitkäaikaista Missiota, olla "Premium One Stop Supplier", yhden pysähdyksen kumppani, joka tarjoaa alan parhaat ratkaisut. Pyrimme samalla kaikilla toiminta-alueillamme tilanteeseen, missä pystymme aina vastaamaan KYLLÄ, kun haetaan kokonaisuutena toimivia henkilösoujainratkaisuja,