Sport

Arena Buff Kask Koo Grangers Aclima Camelbak Jetboil

MiniMax-pyöravalaisin - Mini koko! Maxi teho!

Lupinen uusi SL Minimax AF on alumiinirunkoinen, pieni ja tehokas pyörävalaisin maantiepyöräilyyn.
Valoanturi tarkkailee koko ajan ympäristön valo-olosuhteita ja vaihtaa automaattisesti huomiovaloista kirkkaampiin lähivaloihin.
Vaihto lähivaloista kaukovaloihin tehdään manuaalisesti kaukosäätimellä. 
Kaukovalo valaisee jopa 260 metriin, tinkimättä kuitenkaan lähi- ja sivuvalaistuksesta, siksi MiniMax on sopiva myös poluille ja nopeille laskuille.

Bridgedale-polkujuoksusukat nyt myös kylmiin keleihin

Midweight Trail Run -sukissa on käytetty paksumpaa neulosta, joka antaa pehmeyttä askeliin. Merinovillasekoite lämmittää ja siirtää kosteutta iholta. Sukkien pidempi varsi ei päästä viimaa puraisemaan nilkoista. Shock zones -neulokset tuovat pehmeyttä nilkkaan, akillesjänteeseen sekä muihin helposti hankautuviin kohtiin.

Asiakaspalvelumme suljetaan tänään perjantaina 8.9. poikkeuksellisesti klo 12.30. Toimitukset lähtevät normaalisti.
Palvelemme jälleen maanantaina 11.9. klo 8 alkaen.
Hyvää viikonloppua!

Den nyaste Ticket To The Moon hängmattan har en speciell ficka för liggunderlag för att vila gott och mysigt. 

I fickan ryms det ett 70 x 200 cm liggunderlag som kan vara t.om. 5 cm tjock.
Fickan kan stängas med ett spänne för att hålla liggunderlaget på sin plats.
Hängmattan är av fallskärmstyg som är extremt hållbart och bekvämt att sova i med att det inte belastar din kropp. Förutom hängmattan kommer Mat Hammock Original med S-krok och påse för tillbehör. Trävänliga upphängningsrep rekommenderas; såsom TTTM Moon Strap.

Light My Firen Outdoor MealKit -retkiruokailusetti on nyt entistä monipuolisempi. Mukana on kaikki mitä ruuan kuljettamiseen, valmisteluun ja ruokailuun tarvitset. Aterian nauttiminen reissussa, retkellä luonnossa tai kaupungissa onnistuu kätevästi. 
Kaikki osat pakkautuvat pieneen kokoon näppärästi sisäkkäin. Astiat ovat kevyttä ja kestävää biopohjaista muovia, jolla on Bonsucro-, ISCC- ja PEFC-sertifikaatit.  
Astiaston pyöristetyt muodot ovat saaneet inspiraationsa luonnosta ja sopivat lastenkin käteen. Valittavana paljon luontoon sointuvia värejä.

Uusi Elemento-pyöräilykypärä on italialaisen kypärävalmistaja KASKin kirkkain kruunu! Elementossa yhdistyvät harvinaisesti kaikki premium-tason elementit – turvallisuus, aerodynamiikka ja ilmanvaihto.

Kypärän kuori on kevyttä ja kestävää Fluid Carbon 12 -komposiittia. Sisuksen kennomainen Multipod-rakenne tuntuu miellyttävältä päässä ja vaimentaa iskuja tehokkaasti. Multipod on KASKin kehittämä 3D-teknologia, joka mahdollistaa myös keveyden ja sopivan ilmanvaihdon.

Ticket To The Moonin uutuusriippumatossa on tasku makuualustalle.
Mat Hammock Originalin taskuun mahtuu 70 x 200 cm kokoinen makuualusta. Paksuutta alustalla voi olla jopa 5 cm, näin pehmeyttä riittää retkelläkin nukkuessa. Taskun saa kiinni klipsillä, jotta alusta pysyy paikallaan.
Riippumatto on korkealaatuista laskuvarjonailonia, joten lepo ja uni on täysipainoista ilman kehoon kohdistuvia painepisteitä. 

Kevyesti retkituoli! Helinoxin uutuus Chair Zero -retkituoli painaa vain 490 g. Pakkaus tuo lisäpainoa taakkaan vain 20 grammaa, joten tuoli kulkee ultrakevyesti mukana retkillä. Pysähdyksistä nauttiminen mukavasti tuolissa istuen palauttaa voimat nopeasti.
Tuolin runkoputket ja jalat ovat ruostumatonta alumiinia. Istuimen kangas on repeämätöntä polyesteria. Niinpä hentorakenteinen tuoli kestää jopa 120 kiloisen levähtäjän. Chair Zero -tuolista on saatavana myös suurempi versio. L-kokoisessa tuolissa on leveämpi istuin ja korkeampi selkänoja, se kestää painoa jopa 145 kg.

Nova-aurinkolasit on suunniteltu erityisesti polkujuoksuun. Ergonomisen muotoilun ansiosta lasit asettuvat kasvoille tiiviisti ja pysyvät päässä ilman, että niiden asentoa tarvitsee korjailla. Active Airflow -ilmanvaihtojärjestelmä vähentää huurtumista. Lasit ovat erityisen kevyet, vain 21 grammaa, joten niitä on mukava käyttää pidempiäkin aikoja kerrallaan.

Kevät on hyvä aika huoltaa untuvavarusteet puhtaiksi ja kuohkeiksi. Grangersin vesipohjainen Down Wash -pesuaine pesee takit, makuupussit ym. untuvavarusteet säilyttäen untuvan luonnollisen öljypinnan. Down Wash -pesuaine palauttaa untuvan ilmansitomiskyvyn ja parantaa siten lämmöneristystä, antimikrobinen käsittely poistaa hajuja. Yhdestä 300 ml pullosta riittää 12 pesuun, entisen kuuden sijaan. Pesu untuvalle tarkoitetulla aineella ja ravistelu pesun jälkeen pitää untuvan kuohkeana pitkään.

Sivut

Tilaa syöte Sport RSS