Sport

Arena Buff Kask Koo Grangers Aclima Camelbak Jetboil

Kura ei pilaa ulkoiluvarusteita, kun niistä pitää huolta. Pesemällä ja kyllästämällä takit, housut ja kengät voi palauttaa niiden alkuperäisen vedenhylkivyyden ja käyttömukavuuden.
Tekstiilien kyllästevalmistaja Grangers korostaa, että ulkoiluvaatteiden ja kenkien pitkä käyttöikä on ympäristöteko siinä missä ekologisesti valmistetut aineet ja pullotkin.

Arena Air-Bold Swipe -uimalasit ovat ensimmäiset kuntouimareille tarkoitetut uimalasit, joissa on huurtumaton Swipe-pinnoite. Huurtumattomuuskäsittely aktivoituu, kun lasien sisäpintaa pyyhkäistään peukalolla. Swipe Antifog -käsittely pitää lasit  huurtumattomina 10 kertaa pidempään kuin perinteiset pinnoitteet.

Lupinen uutuus SL Mono -pyörävalaisin kaupunkikäyttöön.

Lupinen syysuutuus pyörävalaisinten sarjaan on kaupunki- ja taajamakäyttöön suunniteltu SL Mono. Valokeila on rajattu niin ettei se häikäise vastaantulijoita. 

Kansallinen Bollé Safety "PLATINUM - Ei Huurru!" -kampanja suojalaseille on alkanut, ja Tactical / BSSI -malliston puolelta löytyy sekä sankamalleja että naamiomalleja PLATINUMilla: 

Sankamallit: Assault aurinkolasit smoke (ASSAPSF); Sentinel aurinkolasit CSP (SENTICSP), Sentinel aurinkolasit smoke (SENTIPSF), Swat aurinkolasit smoke (SWATPSF)

Pakkaukset: Gunfire Kit suojalasipakkaus (GUNFIREKIT), Combat Kit suojalasipkt musta (COMBKITN), Combat Kit suojalasipkt tan (COMBKITS)

Naamiomallit: X1000 suojamaski musta kirkas (X1NSTDI), X810 suojamaski musta kirkas (X810NPSI), X810 suojamaski tan kirkas (X810SPSI)

Lupinen uutuus SL Nano -pyörävalaisin on suunnniteltu katu- ja maantiepyöräilyyn.

Ruokavirasto tiedottaa, että bambukuitua sisältävistä muoviastioista siirtyy terveydelle haitallisia kemikaaleja elintarvikkeisiin. Maahantuomamme Light My Fire -biomuoviastiat eivät sisällä bambukuitua ja ovat siten turvallisia käyttää. Light My Fire -tuotteet valmistetaan kestävän kehityksen nollapäästötehtaassa Ruotsin itärannikolla, Västervikissä. 
 
 

Buff-Camelbak-tiimistämme tuttu Eetu Nordman loisti 26 kilometrin Extreme-sarjassa voittoajalla 1.55.49.

Lue Eetun kommentit juoksusta >

Ari-Pekka Liukkonen on Euroopan mestari!
AP ja Arena ovat kulkeneet pitkän matkan yhdessä ja voimme sanoa, että kulta meni aidolle taistelijalle. Onnea myös tuleviin koitoksiin!

 

AP

Sukkaspesialisti Bridgedale kyseli kymmeniltä polkujuoksua rakastavilta testiryhmäläisiltä millainen hyvän polkujuoksusukan pitäisi olla. Kaivattiin kunnon resoria, tukea nilkkaan, hengittävyyttä, kunnolla tilaa ja pehmeyttä varpaille. Ryhmä kokeili ja kommentoi, testikilometrejä kertyi satoja.
Parin vuoden yhteistyön jälkeen Bridgedale Trail Run Socks -polkujuoksusukat ovat nyt valmiina käyttöön.

BUFF-suodatinmaskit asettuvat tiiviisti kasvoille, näin ilma ei virtaa suodattimen ohi. Hengitysvastus on pieni, joten niitä on mukava käyttää vauhdikkaassakin menossa.
Suun ja nenän edessä on tasku kertakäyttöiselle suodattimelle. Lasten maskeissa myös suodattimet ovat pienempikokoisia kuin aikuisten. Värejä ja kuoseja löytyy jokaiseen makuun!

Suodatin-tuubihuivit nuorison suosiossa

Sivut

Tilaa syöte Sport RSS