Sport

Arena Buff Kask Koo Grangers Aclima Camelbak Jetboil

Apex Pro Run Vest juoksuliivi-uutuus kilpapolkujuoksijoille ja ultraharrastajille. Liivissä on paljon tilaa tavaroille ja silti kevyt kokonaispaino. Syksyn 2023 UTMB-ultramaratoneilla Apex Pro on ollut jo kovassa käytössä ja palkintosijoillekin päästy kiitettävästi.
Ensi kertaa juoksuliiviin on asennettu paikannin. Recco-turvajärjestelmän tutkasignaali opastaa avun paikalle eksymis- ja lumivyörytapauksissa. Myös turvapilli ja heijastimet lisäävät turvallisuutta.

Lumikenkäily sopii kaikille

Lumikengillä pääsee omille poluille niin vapaa-ajalla kuin työtehtävissäkin – paikkoihin, joihin ei kävellen tai edes suksilla pääsisi. Lumikenkien lisäksi tarvitaan tavalliset ulkoiluvaatteet ja tukevapohjaiset kengät, joihin lumikengät voi kiinnittää. Vaativampaan vaellukseen voi lisätä sauvat sekä säärystimet. Tietenkin vielä eväät mukaan reppuun, niin talvinen seikkailu maistuu kaikenikäisille.  

MiniMax-pyöravalaisin - Mini koko! Maxi teho!

Lupinen uusi SL Minimax AF on alumiinirunkoinen, pieni ja tehokas pyörävalaisin maantiepyöräilyyn.
Valoanturi tarkkailee koko ajan ympäristön valo-olosuhteita ja vaihtaa automaattisesti huomiovaloista kirkkaampiin lähivaloihin.
Vaihto lähivaloista kaukovaloihin tehdään manuaalisesti kaukosäätimellä. 
Kaukovalo valaisee jopa 260 metriin, tinkimättä kuitenkaan lähi- ja sivuvalaistuksesta, siksi MiniMax on sopiva myös poluille ja nopeille laskuille.

Bridgedale-polkujuoksusukat nyt myös kylmiin keleihin

Midweight Trail Run -sukissa on käytetty paksumpaa neulosta, joka antaa pehmeyttä askeliin. Merinovillasekoite lämmittää ja siirtää kosteutta iholta. Sukkien pidempi varsi ei päästä viimaa puraisemaan nilkoista. Shock zones -neulokset tuovat pehmeyttä nilkkaan, akillesjänteeseen sekä muihin helposti hankautuviin kohtiin.

Den nyaste Ticket To The Moon hängmattan har en speciell ficka för liggunderlag för att vila gott och mysigt. 

I fickan ryms det ett 70 x 200 cm liggunderlag som kan vara t.om. 5 cm tjock.
Fickan kan stängas med ett spänne för att hålla liggunderlaget på sin plats.
Hängmattan är av fallskärmstyg som är extremt hållbart och bekvämt att sova i med att det inte belastar din kropp. Förutom hängmattan kommer Mat Hammock Original med S-krok och påse för tillbehör. Trävänliga upphängningsrep rekommenderas; såsom TTTM Moon Strap.

Light My Firen Outdoor MealKit -retkiruokailusetti on nyt entistä monipuolisempi. Mukana on kaikki mitä ruuan kuljettamiseen, valmisteluun ja ruokailuun tarvitset. Aterian nauttiminen reissussa, retkellä luonnossa tai kaupungissa onnistuu kätevästi. 
Kaikki osat pakkautuvat pieneen kokoon näppärästi sisäkkäin. Astiat ovat kevyttä ja kestävää biopohjaista muovia, jolla on Bonsucro-, ISCC- ja PEFC-sertifikaatit.  
Astiaston pyöristetyt muodot ovat saaneet inspiraationsa luonnosta ja sopivat lastenkin käteen. Valittavana paljon luontoon sointuvia värejä.

Uusi Elemento-pyöräilykypärä on italialaisen kypärävalmistaja KASKin kirkkain kruunu! Elementossa yhdistyvät harvinaisesti kaikki premium-tason elementit – turvallisuus, aerodynamiikka ja ilmanvaihto.

Kypärän kuori on kevyttä ja kestävää Fluid Carbon 12 -komposiittia. Sisuksen kennomainen Multipod-rakenne tuntuu miellyttävältä päässä ja vaimentaa iskuja tehokkaasti. Multipod on KASKin kehittämä 3D-teknologia, joka mahdollistaa myös keveyden ja sopivan ilmanvaihdon.

Ticket To The Moonin uutuusriippumatossa on tasku makuualustalle.
Mat Hammock Originalin taskuun mahtuu 70 x 200 cm kokoinen makuualusta. Paksuutta alustalla voi olla jopa 5 cm, näin pehmeyttä riittää retkelläkin nukkuessa. Taskun saa kiinni klipsillä, jotta alusta pysyy paikallaan.
Riippumatto on korkealaatuista laskuvarjonailonia, joten lepo ja uni on täysipainoista ilman kehoon kohdistuvia painepisteitä. 

Kevyesti retkituoli! Helinoxin uutuus Chair Zero -retkituoli painaa vain 490 g. Pakkaus tuo lisäpainoa taakkaan vain 20 grammaa, joten tuoli kulkee ultrakevyesti mukana retkillä. Pysähdyksistä nauttiminen mukavasti tuolissa istuen palauttaa voimat nopeasti.
Tuolin runkoputket ja jalat ovat ruostumatonta alumiinia. Istuimen kangas on repeämätöntä polyesteria. Niinpä hentorakenteinen tuoli kestää jopa 120 kiloisen levähtäjän. Chair Zero -tuolista on saatavana myös suurempi versio. L-kokoisessa tuolissa on leveämpi istuin ja korkeampi selkänoja, se kestää painoa jopa 145 kg.

Nova-aurinkolasit on suunniteltu erityisesti polkujuoksuun. Ergonomisen muotoilun ansiosta lasit asettuvat kasvoille tiiviisti ja pysyvät päässä ilman, että niiden asentoa tarvitsee korjailla. Active Airflow -ilmanvaihtojärjestelmä vähentää huurtumista. Lasit ovat erityisen kevyet, vain 21 grammaa, joten niitä on mukava käyttää pidempiäkin aikoja kerrallaan.

Kevyt uutuus!

Maailman johtava kilpauima-asujen valmistaja Arena on mukana suomalaisten huippu-uimareiden matkalla voittoon.

Tuubihuivissa on suun ja nenän kohdalla tasku vaihdettavalle suodattimelle.

Kilpauimarit hehkuttaa! Harrastajat innostuu! Arenan Swipe-uimalasit eivät huurru!

BUFF-suodatinmaski pysyy menossa mukana. Pieni hengitysvastus!

Arena uintituotteiden laatuvaatimukset ovat korkeat ja saapuneen asiakaspalautteen mukaan uintisnorkkeli Swim Snorker Pro2 -tuotteesta on irronnut pieni pala materiaalia uintiharjoituksen yhteydessä. Tilanteesta ei aiheutunut vaaraa, mutta Arena katsoo, että tuote ei täytä kaikkia laatuvaatimuksia.

Lue lisää >

Ticket to the Moon Balilta tietää kuinka otetaan kevyesti.
Lightest Hammock -riippumatto 228 g sekä Lightest Tarp -katos tarvikkeineen 495 g. Täydelliselle mukanakuljetettavalle lepopaikalle painoa kertyy alle 750 g.

Helinox Chair One -retkituoli on kevyt kantaa ja kätevä kasata. Siinä on mukava istua ja vaikkapa torkahtaa. Helinox-retkituoli tuo mukavuutta retkeilyyn ja piknikeille!

Arena on lanseerannut uuden Swipe Anti-Fog -teknologian uimalasien huurtumisen estämiseksi. Cobra Ultra Swipe -kilpalaseissa linssit pysyvät kirkkaina kymmenen kertaa tavallisia kilpalaseja pidempään. Suojaus aktivoituu sormella linssiä pyyhkäisemällä "swaippaamalla".

Riippumattojen asiantuntija, Ticket to the Moon, on tuonut markkinoille kaksi tilavaa uutuutta. Full Moon Hammockissa loikoilee ruhtinaallisesti yksin tai vaikka kaverin kanssa. Vielä suurempi Honey Moon Hammock sopii erityisesti kullan kainalossa köllöttelyyn ja häälahjaksi. Korkealuokkainen, tavallista paksumpi ja vähemmän joustava materiaali takaa rennon olon.

Den nya hängmattan Lightest Hammock från Ticket to the Moon är en verklig drömprodukt för en viktfantast. Hängmattan väger nämligen endast 228 gram. Hängmattan kan du ta med dig vart som helst i en nätt förvaringspåse. Det Bali-baserade företaget är en föredömlig producent som tar ansvar såväl för personal som miljö.

CamelBak® toi markkinoille naisten Chase Bike Vest -juomarepun pyöräilyyn 1,5 litran säiliöllä. Kevyessä ja napakasti selkään asettuvassa juomarepussa on 2,5 litran tavaratila ja etupuolella olkaviillekkeissä useita taskuja mm. juomapulloille ja pientavaroille.

BUFF® on maailman johtava tuubihuivien valmistaja. Espanjan kuuman auringon alla on kehitetty kierrätyskuituinen BUFF® Coolnet UV+ -tuubihuivi, jonka UV-suojakerroin on peräti 50+. Mikrokuitukankaan lämmönsäätelytekniikka auttaa pitämään ihon viileänä ja kuivana. Hämärässä liikkuvaa turvaa heijastava malli, Coolnet UV+ Reflective.

Ticket to the Moonin uusi riippumatto, Lightest Hammock, on todellinen grammanviilaajan unelmatuote. Painoa sillä on vain 228 grammaa. Näppärässä kuljetuspussissaan se kulkee mukana mihin vain. Balilainen valmistaja on esimerkillinen sosiaalisen ja ympäristövastuun kantaja.

Vesiurheilubrändi Arena ja Suomen Uimaliitto ovat sopineet nimikumppanuudesta 1.-2. huhtikuuta Suomessa järjestettävän Nordic Tour -kiertueen osakilpailussa. Kisa on nyt nimeltään Arena Helsinki Swim Meet. Sponsorisopimus on kaksivuotinen.

CamelBakin® suosittu pillillinen Eddy®-juomapullo on uudistunut. Yhdellä kädellä avattavalla, tipattomalla suukappaleella varustettu juomapullo on suuniteltu päivittäiseen käyttöön. Eddy®+ -juomapullon suukappale tarjoaa jopa 25 prosenttia suuremman veden virtaaman verrattuna aiempaan Eddy®-juomapulloon. Käytön jälkeen suukappale taittuu suojaan kuljetuksen ajaksi sulkien samalla pullon tiiviiksi

Italialaisen Arenan Bodylift-malliston uima-asut tarjoavat naisellista näyttävyyttä, sporttista liikkumisen vapautta ja upeita kuoseja.

Saksalainen Lupine on erikoistunut erittäin tehokkaisiin valaisimiin aktiivisille ulkonaliikkujille. Korkeatasoinen laatu, riittävä valoteho ja helppokäyttöisyys yhdistyvät Lupinen valaisimissa. Alpha on valovoimaisin maastopyörävalaisin, jonka Lupine on valmistanut - 7200 lumenin valovirta ja 840 metrin kantama riittävät vaativimmillekin käyttäjille.

Pimenevät illat ja lyhenevät päivät suorastaan houkuttelevat liikkumaan, kun välineet ovat kunnossa ja valoa saatavilla. Mukana kulkeville valaisimille helppokäyttöisyys ja keveys ovat tekijöitä, jotka auttavat keskittymään oleelliseen. Ultrakevyt Petzl Bindi -otsavalaisin on aktiivisille käyttäjille, jotka haluavat nähdä ja tulla nähdyksi, mutta eivät kuljettaa mukana ylimääräistä painoa.

Näyttikö säätiedote poutaa, mutta ulkona harrastajan yllätti vaihtelevat sääolosuhteet? Uudet vedenpitävät Bridgedale StormSock -sukat kannattaa pukea jo lähtiessä säästä riippumatta. Suomalaiset ovat tottuneet liikkumaan ulkona vaihtelevissa vuodenajoissa, mutta enää vuodenaikatyypillistä säätä ei välttämättä ole. Lämpötila- ja kosteusolosuhteet saattavat vaihdella jopa saman vuorokauden sisällä.

Suomalaiset juovat nykyisin enemmän vettä kuin koskaan aikaisemmin. Tämä on hyvä asia hyvinvointimme kannalta. Jo prosentin vaje nestetasapainossa alentaa selvästi niin fyysistä kuin henkistä suorituskykyämme. Rutiininomaiset tehtävät muuttuvat haasteiksi, kun elimistömme nestetasapaino järkkyy.

Millet Ubic  40 -reppu on erittäin mukautuva ja sopii monenlaisille retkille ja vaelluksille. Ubic-reppu on suunniteltu yhdessä Chamonix Mountain Guides Companyn johtavien oppaiden kanssa, jotka testasivat tuotetta ja auttoivat optimoimaan repun ergonomiaa ja mukavuutta sekä kehittämään istuvuutta. Repun kapean muodon ansiosta käyttäjän kädet pääsevät liikkumaan vapaasti reippaammassakin etenemisessä. Repussa on monipuolinen Variloop™-kiinnitysjärjestelmä , minkä ansiosta repun ulkopuolelle voi kiinnittää monenlaisia varusteita.

Pohjoisirlantilainen sukkavalmistaja Bridgedale tuo markkinoille premium-luokan treenisukan. Bridgedale Mini on ohut ja matalavartinen sukka, joka sopii treenaamiseen niin sisällä kuin ulkona.  Mini on erinomainen sukka esimerkiksi salille, jumppatunnille, sisäpeleihin, juoksuun, pyöräilyyn, golfiin ja sauvakävelyyn.

CamelBak Ultra™ Pro Vest on juoksijalle tarkoitettu juoksuliivi polkujuoksuun tai maratonharjoitteluun. Liivi on suunniteltu ultrakevyeksi ja se kuivuu suorituksen jälkeen nopeasti. Liivin etupuolella on kaksi joustavaa taskua mukana tuleville pehmeille 0,5 litran Quick Stow™ -juomapulloille. 

Suomen Uimaliiton pääyhteistyökumppani ja kansainvälisten uintitähtien varustetoimittaja arena esittelee vartaloa muotoilevan Bodylift Doris –uimapuvun. Bodylift-uimapuvut on suunniteltu kaikille ikäisille ja kokoisille naisille. Ne tukevat ja korostavat naisen vartalon parhaita puolia ja käyttäjä voi keskittyä nauttimaan vedessä liikkumisesta rannalla, uimahallissa tai vaikka avannossa.

CamelBak tuo markkinoille entistä helppokäyttöisemmän reppuun laitettavan juomasäiliön. Crux-säiliöstä saa yhdellä imaisulla 20 % enemmän nestettä kuin muista markkinoilla olevista säiliömalleista. Cruxin juomaletkun halkaisija on aiempia malleja suurempi ja vesi virtaa entistä vauhdikkaammin. 

Bridgedale esittelee kauttaaltaan pehmustetut Mountain-sukat, joiden kohderyhmää ovat laskettelurinteiden rauhalliset nautiskelijat. Sukat sopivat hidastempoiseen urheiluun, sillä ne lämmittävät erittäin hyvin ja niiden pääpaino on mukavuudessa. Mountain-sukat pitävät huolta niin tunneilla käyvien aloittelijoiden kuin omaan tahtiin kulkevien harrastajien jaloista.

arena esittelee Bow-vesiurheilujalkineet, jotka suojaavat uimaria talvella kylmältä ja kesällä kiviltä. Edullisia tossuja voi käyttää ympäri vuoden sekä ulkona että sisällä. Talvella tossut ovat ihanteelliset avantouintiin, ja kesällä niitä voi käyttää kaikkeen vesiurheiluun.

Brittiläinen sukkavalmistaja Bridgedale tekee laatusukkia myös lapsille. Mountain Juniorissa on samat tekniset ominaisuudet kuin aikuisten sukissa, mutta ne ovat pienemmät ja lasten kapeisiin pohkeisiin hyvin istuvat. Lasketteluun ja hiihtoon sopivat sukat pitävät perheen nuorten harrastajien jalat kuivina ja lämpiminä aamusta iltaan.

Norjalainen Aclima esittelee naisten Anárjohka-malliston, joka on suunniteltu yhdessä norjalais-saamelaisen seikkailijalegenda Lars Monsenin kanssa. Erittäin hienolaatuisesta, ohuesta ja pehmeästä merinovillasta tehdyt pitkikset ja paita muodostavat miellyttävän tuntuisen ja kevyen lämpökerroksen talviseen urheiluun. Monsenin ideoima neliosainen väritys kunnioittaa saamelaisia perinteitä ja tekee vaatteista tyylikkään oloasun.

Ruotsalainen Morakniv esittelee erittäin kevyen Eldris‑puukon, joka on suunniteltu kulkemaan mukana kaikkialle. Tukeva yleispuukko sopii esimerkiksi kiipeilyyn, telttailuun, piknikille ja nikkarointiin. Eldris on yhtä pieni ja kätevä kuin taittopuukko, mutta siitä saa tukevamman otteen. 

Amerikkalainen CamelBak tuo markkinoille uuden Chute Vacuum Insulated -juomapullon, jonka tyhjiörakenne pitää juoman todella pitkään lämpimänä – ja vielä pidempään kylmänä. Chute soveltuu erityisen hyvin pitkille retkille, sillä se pitää juoman lämpimänä kuusi tuntia ja kylmänä jopa vuorokauden. Sekä vesipullona että termarina toimiva 0,6 litran pullo sopii jokaiseen juomahetkeen kahvitauosta jumppatunnille ja vähentää kertakäyttöpullojen tarvetta.

Brittiläinen kylläste- ja pesuaineiden valmistaja Granger’s esittelee untuvavarusteille tarkoitetun Down Wash -pesuaineen. Down Wash maksimoi untuvan hengittävyyden, parantaa lämmöneristystä ja poistaa hajuja. Laadukkaana hoitotuotteena Down Wash on tarkan kuluttajan valinta, sillä se pitää yllä tuotteen suorituskykyä ja pidentää sen käyttöikää.

Ruotsalainen Morakniv esittelee Garbergin, kaikkein kestävimmän ja lujatekoisimman Morakniv-puukon. Monikäyttöinen yleispuukko soveltuu kaikkiin eränkävijän tarpeisiin kalan ja lihan käsittelystä puun työstöön ja tulentekoon. Rikkoutumaton puukko on yksi viidestä välttämättömästä varusteesta, mitä tarvitaan selviytymiseen luonnossa*. Parhaista saatavilla olevista materiaaleista valmistettu puukko soveltuu erinomaisesti myös sotilas- ja viranomaiskäyttöön.

Amerikkalainen juomaratkaisujen kehittäjä CamelBak esittelee uuden tyylikkään Forge Divide -termosmukin. Kuumalle ja kylmälle juomalle sopivalla takeaway-mukilla juominen onnistuu yhdellä kädellä ainutlaatuisen korkkimekanismin ansiosta. Forge Divide sopii auton mukitelineeseen ja sitä voi kantaa kätevästä sormilenkistä. Kahvit, teet ja kaakaot kulkevat sotkematta myös laukussa tai repussa, sillä mukin korkki on tiivis.

Matkailutuotevalmistaja Cocoon esittelee hyönteisiä karkottavan Travel Net ‑verkon, jonka suojissa reissaaja saa makeat unet. Insect Shield -käsitelty verkko pitää niin kotimaan kiusaavat inisijät kuin ulkomaiden vaaralliset itikatkin poissa.

Balilainen rentoutumistuotteiden valmistaja Ticket To The Moon esittelee MoonHammock Sleeve ‑riippumaton, jossa on mukana suojaava hiha. Hihan saa parissa sekunnissa vedettyä riippumaton ylle, jolloin se pysyy poissa tieltä ja suojassa kangasta kuluttavalta auringonvalolta. Erittäin suosituksi nousseella MoonHammock‑riippumatolla saa hetkessä luotua oman rentoutumisyksikön minne tahansa, milloin tahansa. 

Juomaratkaisuihin erikoistunut CamelBak esittelee Relay‑kannun, jonka aktiivihiilisuodatin raikastaa kaivo- ja hanaveden. Relay on kätevä kannu kesämökille, jossa juomavesi tulee kaivosta tai järvestä. Relay tekee vedestä paremman makuista ja auttaa huolehtimaan koko perheen vedenjuonnista. 

Italialainen arena tuo markkinoille tyylikkäät Sporty 1 Racer ‑bikinit, jotka sopivat sekä uintiin että urheiluun. Sporttiset bikinit yllä voi viettää kokonaisen kesäpäivän – välillä uiden, välillä rannalla urheillen, ja välillä auringossa lekotellen. Sekä aurinkoa että klooria kestävät bikinit sopivat niin järveen, mereen kuin altaaseen. 

Juomaratkaisujen edelläkävijä CamelBak esittelee pyöräilijöille suunnitellun Skyline-repun, joka edustaa uutta Low Ride ‑muotoilua. Low Ride -reppujen ideana on, että matala painopiste vähentää repun heilumista ja edistää tasapainoa. Sekä vesisäiliö että tavaratila ovat Skyline-repussa matalalla, minkä ansiosta reppu pysyy tukevasti paikoillaan ja yläselkä pääsee hengittämään ja liikkumaan vapaasti.

Matkailutuotteisiin erikoistunut Cocoon tuo markkinoille lasten flanellisen unipussin, jossa päiväunet maistuvat. Matkustaminen esimerkiksi autossa, lentokoneessa tai junassa sujuu paremmin, kun lapsi pääsee käpertymään pehmeään päikkäripussiin. KidSack‑pussiin voi kömpiä myös yöunille käyttäen sitä joko sellaisenaan tai makuupussin sisälakanana.

Kansainvälinen kilpauimareiden sponsori ja uintiharrastajien suosikki arena esittelee vartaloa muokkaavat Bodylift-uimapuvut. Bodylift on tehty kaikille naisille sillä ajatuksella, että uimapuku yllä voi olla itsevarma ja vapaa olo. Bodylift huomioi vartaloiden ainutlaatuisuuden: asut tukevat ja muokkaavat erikokoisia ja -muotoisia vartaloita. Kaiken ikäiset naiset hoikasta muodokkaaseen voivat tuntea olonsa mukavaksi ja itsevarmaksi ja nauttia vedessä liikkumisesta.

CamelBak tuo markkinoille värikkäät lasten eddy Kids -juomapullot. Jokaiselle lapselle löytyy omanlainen pullo laajasta valikoimasta erilaisia kuvioita yksisarvisista ja elefanteista autoihin ja iguaaneihin. eddy Kids -pullot auttavat huolehtimaan lasten vedenjuonnista tekemällä siitä helppoa ja hauskaa.

Cocoon esittelee uuden silkkisen matkalakanan, joka kulkee kevyesti mukana matkalla. Pieneen pussukkaan pakkautuva lakana painaa vain 160 grammaa ja tuo reissuun ripauksen luksusta. Travel Sheet Silk takaa ylelliset yöunet, oli matkan lajina sitten telttailu, mökkeily, veneily, autoilu, junailu tai ulkomaanmatka uuteen kohteeseen.

Suomen uintimaajoukkueen sponsori arena esittelee uudet Tracks-uimalasit, jotka sopivat kaikille vesipedoille kilpauimareista harrastajiin. Tracks-lasit tuntuvat mukavalta ja suojaavat silmiä UV-säteilyltä, uima-altaan kloorilta ja meriveden suolalta. Trackseja on saatavilla montaa eri väriä sekä kirkkailla, tummilla että peililinsseillä. Kaikki Tracksit sopivat sekä naisille että miehille. 

Juomaratkaisujen markkinajohtaja CamelBak esittelee ultrakevyen Dart-juomarepun.  Juoksuun ja pyöräilyyn soveltuva reppu auttaa huolehtimaan nestetasapainosta lisäämättä yhtään ylimääräistä grammaa. Repun muotoilu sopii sekä miehille että naisille ja mahdollistaa käsien vapaan liikkuvuuden. Säiliöön menee vettä 1–2 tunnin suorituksen verran, ja 3 litran säilytystilaan mahtuvat perustarvikkeet.

Ylellisiin matkailutuotteisiin erikoistunut Cocoon tuo markkinoille ilmatäytteisen matkatyynyn, jonka täytteenä on poikkeuksellisesti myös untuvaa. Tyyny on kevyt ja pieneen tilaan pakkautuva ilmatäytteisyyden ja kevyiden materiaalien ansiosta. Untuvakerros tuo Air-Core Downiin matkatyynyille ennennäkemätöntä käyttömukavuutta ja pehmeyttä. 

Maailman johtava käsivalaisinvalmistaja Maglite lanseeraa käytännöllisen kokoisen ML25LT‑taskulampun, joka on koko- ja hintaluokassaan harvinaisen suorituskykyinen. Lyhyt valaisin mahtuu hyvin taskuun, työkalupakkiin tai laukkuun. Rungosta saa tukevan otteen 3 cm halkaisijan ja pitoa parantavan kuvioinnin ansiosta. Jämäkkä ML25LT toimii helposti yhdellä kädellä ja sen laadukas valokeila yltää 319 metriin.

Teknisten sukkien markkinajohtaja Bridgedale esittelee uudet XC Race ‑hiihtosukat kilpa- ja aktiivihiihtäjille. Merinovillan ja teknisten kuitujen yhdistelmä tekee sukista sekä lämpimät että kosteutta siirtävät. Neulos on ohutta, minkä ansiosta sukat tuntuvat kevyiltä ja antavat hyvän tuntuman monoon.

Lumikenkien suurin valmistaja TSL on tuonut markkinoille Symbioz Hiker ‑lumikengät, joiden askellus muistuttaa normaalia kävelyä. Runkorakenne on samaan aikaan kevyt ja vahva, ja sen poikkeuksellinen joustavuus myötäilee maastoa tehden askelluksesta luonnollisen pehmeän. Uusi pohjalevyllinen side tukee jalkoja ja vähentää niihin kohdistuvaa rasitusta. 

Ranskalainen Millet tuo markkinoille Trilogy Down Blend -takin, jonka eristysmateriaalina on untuvan ja synteettisen kuidun ainutlaatuinen yhdistelmä. Lämpimien ja kevyiden takkien Trilogy™‑sarjaan kuuluvan Down Blend ‑takin untuva on käsitelty vettähylkiväksi, mikä pitää untuvan lämpimänä, ilmavana ja kevyenä. Sporttinen leikkaus, kevyt Pertex®‑pintakangas ja hengittävä hybridimateriaali tekevät Trilogy Down Blendistä ihanteellisen takin ulkoiluun.

Pohjoisirlantilainen Bridgedale on lanseerannut erittäin mukavat Alpine Tour ‑sukat aktiiviharrastajille. Sukissa näkyy Bridgedalen 100 vuoden kokemus ulkoilusukkien valmistuksesta. Erilaisten neulosten tarkka sijoittelu sekä merinovillan ja tekokuitujen yhdistäminen tekevät Alpine Tour ‑sukista lämpimät, hyvin istuvat ja kosteutta siirtävät – siis ihanteelliset sukat laskettelijalle.

Ruotsalainen Morakniv esittelee Woodsplitter‑vetopuukon, jolla sytykkeiden vuoleminen käy helposti ja turvallisesti. Innovatiivisen puukon molemmissa päissä on kahvat, joiden ansiosta puusta voidaan vuolla lastuja kaksin käsin. Kaksikahvainen puukko tekee sytykkeiden vuolemisesta sekä tehokasta että turvallista. Woodsplitter helpottaa myös tulisijan päältä sytyttämistä, joka tuottaa vähemmän pienhiukkaspäästöjä kuin perinteinen alta sytyttäminen.

Maglite on lanseerannut uuden Pro‑version maailman ostetuimmasta Mini Maglite -taskuvalaisimesta. Uusi Mini Maglite Pro loistaa kirkkaammin ja toimii yksinkertaisesti yhdellä kädellä. Kätevän pieni valaisin kestää kovaa kulutusta ja sopii sekä työkaluksi ammattikäyttöön että apuvälineeksi arkeen, esimerkiksi kotiin, mökille, veneeseen tai autoon.

Norjalainen alusasuvalmistaja Aclima on kehittänyt yhdessä norjalais-saamelaisen seikkailijan Lars Monsenin kanssa Anárjohka‑tuotesarjan. Monsen on tunnettu tv-ohjelmista ja kirjoista, joita hän on tehnyt lukuisista seikkailuistaan ympäri maailman. Ainutlaatuisista merinovillavaatteista koostuvan malliston keskiössä on Anárjohka Warm Wool ‑aluspaita, jonka yksityiskohtien suunnittelussa on hyödynnetty Monsenin huomattavaa kokemusta.

Arena esittelee uudet, Japanissa valmistetut Cobra Ultra -uimalasit, joiden jokainen yksityiskohta on suunniteltu parantamaan uimarin suoritusta. Markkinoiden teknisimmät uimalasit vakuuttavat laajalla näkökentällä, virtaviivaisella muotoilulla ja miellyttävällä istuvuudella.

Tilaa syöte Lehdistötiedotteet