Teollisuus

Safety Safety Kask Platinum Kolme kovaa Edelrid Fuse Buff Safety Sordin GVS

Nojatikkailta työskentely (TASKE-ratkaisut)

Vandernet Oy oli TASKE- projektissa mukana putoamissuojainasiantuntijan ominaisuudessa, kehittelemässä turvallisia tapoja työskennellä putoamisvaarallisilla alueilla. Pari vuotta kestänyt TASKE- projekti oli Työterveyslaitoksen, YIT:n ja Tekmannin yhteinen hanke, jonka tavoitteena oli parantaa talotekniikan asentajien työturvallisuutta ja työergonomiaa.

Vandernet Oy toteutti TH-Teocon Oy:n kanssa videon, missä esitellään turvallisia työskentelytapoja putoamisvaarallisilla alueilla sekä turvallista tikas- ja telinetyöskentelyä.

Yksi projektin konkreettisimpia tuloksia oli Tikasavusteinen työskentely -toimintamalli jonka seurauksena työt voidaan nyt hoitaa nopeammin ja turvallisemmin. Toimintamallissa nojatikkaat harustetaan säädettävillä liitosköysillä tilapäiseksi osaksi kiinteää rakennetta, ja näin nojatikkailla työskentelystä on mahdollista tehdä turvallista sekä sallittua mm. rakennustyössä. Järjestelmän valmistelu tapahtuu kokonaisuudessaan turvallisesti maassa ja järjestelmässä työskenneltäessä ollaan aina kytkettynä turvallisesti, ilman putoamismahdollisuutta. 

Tikasavusteisen työskentelyn pakkaus kasataan aina asiakaskohtaisesti sopivan pituisilla 3-4:llä CT Climbing Technology Finch+ liitosköydellä. Kysy lisää CT ja Edelrid putoamissuojaimia myyvältä jälleenmyyjältäsi.