Teollisuus

Safety Safety Kask Platinum Kolme kovaa Edelrid Fuse Buff Safety Sordin GVS

Tiedote: KASK-työkypärät uudistuivat

Italialainen kypärävalmistaja KASK tutkii ja kehittää kypärien turvallisuutta ja käyttömukavuutta jatkuvasti. Uuden kennorakenteen ansiosta Zenith X -kypärät suojaavat ylhäältä tulevien iskujen lisäksi entistä tehokkaammin myös sivuilta, edestä ja takaa.

Paras mahdollinen suoja on kypärän tärkein ominaisuus. Seuraavana tulevat mukavuus ja helppokäyttöisyys. 

Työkypärä on päässä useita tunteja päivässä, joten se ei saa painaa, puristaa, hiostaa eikä hiertää. Säätämisen pitää onnistua hanskat kädessä ja lisävarusteiden kiinnittäminen ilman työkaluja. Kypärä on henkilökohtainen suojavaruste, sitä pitää sovittaa kuten kenkiäkin. Vääränlaisesta kypärästä aiheutuu kipuja ja siten sairauspoissaoloja tai kypärän käyttöä vältellään. KASK-työkypärät keräsivät kiitosta keveyden ja helppokäyttöisyytensä vuoksi.

– Kypärä tuntuu hyvältä, koska se ei juurikaan tunnu! näin on moni KASK-kypärän käyttäjä kiitellyt, henkilösuojainasiantuntija Pasi Halmisto Vandernetiltä kertoo.

– Tuomme maahan henkilösuojaimia ja seuraamme suojainmarkkinoiden kärkeä. Olemme vaikuttaneet merkittävästi siihen, että työkypäriin vaaditaan nykyään leukahihna. On itsestäänselvyys, että vain päässä pysyvä kypärä suojaa vaaroilta ja siksi kypärän on oltava niin mukava, että sitä mielellään käyttää!

KASK on kasvava brändi suojainmarkkinoilla. KASK-kypäriä kaikissa väreissä näkyy yhä useammassa päässä. Uudesta Zenith X -mallistosta löytyy kypärät kaikkiin työtehtäviin.

Kuvateksti:
Pasi Halmisto kouluttaa henkilösuojainten käyttöä Vandernetin koulutuskeskuksessa Helsingin Vallilassa.

LIsätiedot:
Pasi Halmisto
Henkilösuojainasiantuntija
pasi.halmisto@vandernet.com


KASK-sivusto sekä jälleenmyyjät >