Teollisuus

Safety Safety Kask Platinum Kolme kovaa Edelrid Fuse Buff Safety Sordin GVS

Tiedote: Uusi brändi Vandernetin valikoimaan

Edelrid-putoamissuojainten Suomen maahantuonti Vandernet Oy:lle

Edelrid on saksalainen johtava putoamissuojainten valmistaja, joka kehitti manttelilla varustetun ydinköyden ensimmäisenä vuonna 1953. Edelrid valmistaa työskentelyä tehostavia ja turvallisuutta parantavia putoamissuojainratkaisuja mm. teollisuuden, rakennusalan, sähkö- ja energia-alan, pelastusalan ja taktisten sovellusten tarpeisiin.
Ammattitaitoa köysien valmistuksesta ja putoamissuojauksesta on kertynyt yli 160 vuotta. Tulevaisuudessa Edelrid aikoo keskittyä entistä vahvemmin työturvallisuustuotteisiin sekä pelastusalan ratkaisuihin.
Jotta Suomen markkinoille pystytään tarjoamaan paikallista palvelua, kattavat myynnin ja markkinoinnin sekä tehokkaan logistiikan resurssit Edelrid valitsi maahantuojakseen Vandernet Oy:n.

Vandernetin myyntijohtaja Pasi Blåfield kertoo Edelridin tuotteiden täydentävän ja monipuolistavan Vandernet Safetyn edustamaa putoamissuojainvalikoimaa.
– Edelridin putoamissuojaimet ovat laadukkaita ja helppoja käyttää. Ensitöiksemme kokosimme niistä odotetun kattotyön valmispakkauksen, joka sopii täydellisesti mm. aurinkopaneeliasentajien putoamissuojaukseen.
Vandernet Safetyn valikoima kasvoi merkittävästi Edelridin myötä. Asiantuntijatiimimme auttaa suojainten valinnassa eri työtehtäviin ja järjestää koulutuksia putoamissuojainten oikeaoppiseen käyttöön.

Lisätiedot
Pasi Blåfield 
Myyntijohtaja
Vandernet Oy
pasi.blafield@vandernet.com

Koulutustiedustelut
Pasi Halmisto
pasi.halmisto@vandernet.com
Vandernetin koulutukset >

Vandernet Oy asiakaspalvelu
+358 20 741 8330 
vandernet@vandernet.com

 

Edelrid Professional -kotisivut >