Teollisuus

Safety Safety Kask Platinum Kolme kovaa Edelrid Fuse Buff Safety Sordin GVS

Vandernet

Vandernet Oy on 1989 perustettu yksityisesti omistettu maahantuontiyritys. Vandernet on Suomessa varastoiva tukkuri, joka on keskittynyt kansainvälisesti arvostettujen alkuperäisvalmistajien edustamiseen. Edustukseen on valikoitu kestävän kehityksen arvomaailmaa edustavia valmistajia, ja brändien takana tulee olla todellinen stoori ja aito intohimo omaan asiaan.
Lämpimiä värinöitä tarjoavat tuotteet myydään neljän osaavan ja koulutetun jälleenmyyjäsegmentin toimesta: Kuluttajia palvelevat urheilu- ulkoilu-, ja vapaa-ajan jälleenmyyjät. Ammattikäyttäjäyrityksiä palvelevat teollisuusalan jälleenmyyjät mukaanlukien suojain- ja työkalukaupat. Taktisen puolen asiakkaita palvelevat erikoisliikkeet. Profiilituotteiden osalta yrityksiä palvelevat liikelahjajälleenmyyjät. Toiminta kattaa kaikkien merkkien osalta Suomen ja valikoitujen merkkien osalta myös Viron, Latvian, Liettuan sekä Ruotsin.
Maahantuojana Vandernet hoitaa tuotteiden lakisääteiset tuottajavelvoitteet (PYR, SER, RECSER). Vandernet on myös STYL:n jäsen. www.vandernet.com www.merkkituotteet.com

Uusimpia tuotteita

Vandernet
Sh. 0.00€